Hoppa till textinnehållet

Ledaren

Pontus Järleskog, affärsområdeschef i Strängnäs/Mariefred delar med sig av sina tankar om hållbar banking.

Gästskribent

"En stad att tycka om..." signerat Pär Eriksson.

Efter tre

Här presenterar vi en medarbetare. Denna gång får du träffa Angelina Nilsson, en företagsrådgivare med många järn i elden.

Tipsa oss!

Vad skulle du vilja läsa om i Ekon? Är det något speciellt ämne som du vill att vi ska ta upp? Har du ett företag som vill synas?

Confident - business woman working on her laptop

Hållbart boende

Så inreder du ditt drömboende hållbart - experterna på inredningsbyrån WRun tipsar.

En världsattraktion i Nykvarn

I Nykvarn hittar vi Lådbilslandet. En världsattraktion där barn får köra fordon - med riktiga motorer på asfalterade vägar i en ministad.

Årets mjölkbonde 2019

Womtorp är en stor mjölkproducent med en besättning på ca 320 kor vilka producerar imponerande 10 -11 000 liter mjölk – per dag!

Perseus Karlström

Redan under barndomen stod det klart att Stora Sundby-sonen Perseus Karlström var en naturbegåvning i gång. Vi har med spänning följt hans lovande utveckling, där vi hittar flera rekord och medaljer. 

Varmt om Hjärtat 2020

Chatta med banken

Har du sett att det på vår hemsida finns en chattfunktion där du som kund kan chatta med oss? Vi frågade Örjan Dahl vad för sorts frågor de får i chatten och vad de kan göra för att hjälpa kunderna.

Välkommen till vår Bostadsköparskola!

Det är både roligt och spännande att köpa ny bostad samtidigt som det är en hel del att tänka på. Lär dig hur man gör genom att gå vår Bostadsköparskola!

Ställer vi jobbiga frågor?

Ta det inte personligt: det är ett led i vårt arbete med att motverka penningtvätt och terrorfinansiering. 

Spotify-lista

Detta nummers spellista är framtagen av Emelié Malmquist, finansekonom på banken. Hon blandar högt och lågt i denna rekordlånga lista med hela 14 (fjorton) timmar musik!

skapar du din drömträdgård

Så här års är det många som går i trädgårdstankar. Därför har vi träffat trädgårdsfantasten Marie Bäckstedt, för att ta del av hennes bästa tips för att skapa sin drömträdgård.

Vill du skriva gästkrönikan i Ekon?

Eller känner du någon som du tror vill skriva? Alla som vill är välkomna att skicka in material till oss på så väljer vi ut en text som publiceras i tidningen.

Missat något nummer?

Här hittar du tidigare nummer av Ekon.

Vilken annan bank ger mer?

Alla banker erbjuder rätt likvärdiga tjänster. Skillnaden ligger i vad vi gör med våra kunders pengar.