Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Vad händer marknaden 2021-09-21

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. Missa inte podden där vi pratar med Vanja Engvall på Familjens Jurist.

Vad händer på marknaden 2021-09-21

Banken och Kunskapsfesten

Förutom att vara huvudpartner till Eskilstunas vetenskapsfestival deltar vi på Experimentverkstaden i Munktellmuseet och är värdar för det digitala evenemanget Pengarna och livet - livsviktig kunskap?

Trevlig sommar 2021

Du vet väl att ...

... när vi är lediga kan du alltid använda vår bankapp och Internetbanken som har öppet varje dag, dygnet runt.

Trevlig sommar 2021

Vad händer marknaden 2021-06-24

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. Missa inte podden där vi pratar om säkerhet.

Vad händer på marknaden 2021-06-24

Vad händer marknaden 2021-05-27

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. Missa inte special-podden där vi pratar med Eskilstuna United-spelaren Felica Rogic!

Vad händer på marknaden 2021-05-27

Vad händer marknaden 2021-04-29

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. Missa inte vår podd-specialare där vi får lära känna Annika Helg, bankens nya vd.

Vad händer på marknaden 2021-03-31

0 kr courtage i mars

Förlängt erbjudande med fritt courtage även för mars månad vid handel med värdepapper i appen och internetbanken.

Detta gäller för kunder i Swedbank och sparbankerna under mars månad. Courtaget justeras automatiskt och kommer att synas i orderbilden. Alla värdepapperstyper och marknader omfattas.

Koll Bostadsläget

Linn Bergström på Sparbanken Rekarne och Robert Hammarström på Fastighetsbyrån ger aktuell information om läget på bostadsmarknaden.

Bostadsläget 2021-03-02

Driftstörning

Vi har just nu tekniska problem med inkommande telefonsamtal.

Vi ber om överseende med detta och arbetar för att problemet ska vara löst så snabbt som möjligt.

Driftstörning

Vad händer marknaden 2021-03-05

Johan Holm, bankens Private Banking-chef, uppdaterar om vad som händer på marknaden. Du kan också lyssna på vår podd om pension, där vår kollega Carola Hållén berättar mer om pensioner, sparande mm.

Vad händer på marknaden 2021--03-05

Koll Bostadsläget

Linn Bergström på Sparbanken Rekarne och Robert Hammarström på Fastighetsbyrån ger aktuell information om läget på bostadsmarknaden.

Välkommen till vår Obligationsskola

I de här korta utbildningsfilmerna får du veta mer om vad obligationer är för något och hur handeln med dem fungerar.

Obligationsskola

Kundundersökning via telefon och webb

I augusti är vi med på en kundundersökning för bankbranschen som genomförs av Svenskt Kvalitetsindex. Ett slumpmässigt urval av våra kunder blir uppringda av PFM Research. De frågar inte efter någon form av känslig information (t ex personnummer eller kontouppgifter). 

Klöveräng

Just nu ringer bedragare

Det har kommit till vår kännedom att bedragare ringer bankens kunder och utger sig för att arbeta med den marknadsundersökning som nu SKI genomför på uppdrag av oss.

Vi vill tydligt markera att de som genomför undersökningen aldrig begär att du som kund ska identifiera sig på något sätt. Det innebär att du – inte i något fall – ska lämna ut personnummer, ev. koder eller Bank-ID till den som ringer.

Välkommen konsert!

Som en del av Coronakampen lanserar Sparbanken Rekarne, tillsammans med Biografbaren, en serie filmade framträdanden med olika Eskilstuna-artister. 

Hållbart sparande i oroliga tider

4 juni kl. 12:00 anordnar vi, tillsammans med Swedbank, ett webinar med inriktning på sparande i oroliga tider och hållbarhet. Webinariet sänds på bankens Facebooksida.

Johan uppdaterar om marknadsläget

Johan Holm, bankens Private Banking-chef, uppdaterar om vad som händer på marknaden. (Uppdatering 2020-04-22)

Vad händer marknaden? Uppdatering 2020-04-07

Johan Holm, bankens Private Banking-chef, uppdaterar och ger sina tips om hur du kan hantera svängningarna på börsen. 

Vad händer marknaden?

Johan Holm, bankens Private Banking-chef, ger tips om hur du kan hantera svängningarna på börsen.

Möjlighet till amorteringsbefrielse

I oroliga tider måste man hjälpas åt. Därför kommer vi under nästa vecka att införa möjligheten för dig som är kund hos oss att tillfälligt slippa amortera.

Ett par står på en ballkong en fin kväll och ser ut över staden

Kundtidningen Ekon

Läs om kunder, partners och personal. Du kan läsa tidningen direkt i digital form här på hemsidan. Trevlig läsning!

Bankomatbyte i Strängnäs

Den 17-31 januari byter Bankomat AB ut sina insättnings- och uttagsautomater vid vårt kontor i Strängnäs. Under perioden hänvisar vi till Bankomaten på Källgatan 9 för uttag och bankens kontor i Mariefred och Eskilstuna för insättning.

Ombyggnation

Fredagen den 22/11 är kontoret i Mariefred stängt på grund av byggnadsarbete i lokalen. Kontoren i Eskilstuna och Strängnäs håller öppet som vanligt och på måndag ser vi fram emot att ta emot besök i Mariefred igen.

Ombyggnation

Vi måste tyvärr hålla kontoret i Mariefred stängt på grund av byggnadsarbete i lokalen, även idag. Kontoren i Eskilstuna och Strängnäs håller öppet som vanligt och vi hoppas att allt blir klart under dagen så att vi kan ta emot besök i Mariefred igen imorgon.

För den börsintresserade

Aktie-TV är en svårslagen informationskälla för dig som är intresserad av aktier, placeringar och fonder. Se programmet som publicerades 13 nov för att få mer koll på marknaden.

Succén fortsätter

Över 1 miljon kronor har samlats in till olika projekt på Varmt om hjärtat, bankens satsning på crowdfunding. Du vet väl om att du kan stötta de olika projekten som finns upplagda på hemsidan?

Just nu ringer bedragare

De uppger sig ringa från Swish och verkar huvudsakligen rikta in sig på äldre kunder. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon  0771-82 70 00 eller besök närmaste bankkontor.

Varning! Swish ringer inte heller upp dig och ber dig logga in.

Just nu ringer bedragare

Vi vill varna för bedragare som ringer och utger sig vara från banken för att se över lån osv. Bedragarna ber också att man ska ha sitt BankID tillgängligt.

Vi vill på alla sätt understryka att banken aldrig ringer upp och ber dig logga in på detta vis. Det finns också uppgifter om liknande upplägg när det handlar om Covid-vaccinationer.

Om någon som har ringt upp dig ber dig identifiera dig med Mobilt BankID är det bara att lägga på luren.

Ekon från banken

Läs om kunder, partners och personal. Du kan läsa tidningen direkt i digital form här på hemsidan. Trevlig läsning!

Just nu ringer bedragare

För tillfället verkar de rikta in sig på yngre kunder. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor.

Aktie-TV

Är du intresserad av aktier, fonder, placeringar och vad som händer på marknaden? Se då nya avsnittet av Aktie-TV.

Besök av Peter Malmqvist

Peter höll den 14 mars ett föredrag för bankens personal om sina tankar kring konjunktur, ränteläge och börsutveckling. Nu har även du som kund möjlighet att se detta.

Vi gratulerar Kristján

Vår medarbetare och tillika förbundskapten för Sveriges herrlandslag i handboll, mottog i lördags en Eskilsstatyett. Pristagarna får en statyett för insatser de gjort för Eskilstuna under 2018.

Vi gratulerar Kristján

Vår medarbetare och tillika förbundskapten för Sveriges herrlandslag i handboll, blev prisad som Årets idrottsprofil under en gala för Eskilstunas framgångsrika idrottare.

Vad gör vi utan Sven?

I bankens tidning Ekon belyser vår gästskribent, entreprenören och Eskilstunaprofilen Mattias Stjernström, vikten av eldsjälar i civilsamhället.

Vårt sociala ansvarstagande

Alla måste ju ha en bank. Varför inte välja en bank som ger tillbaka till samhället?
Se filmen om vårt samhällsengagemang!