Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Julmarknad i Mariefred

På söndag 27 november är det julmarknad i Mariefred. Vi har vårt kontor öppet mellan kl 10:00-15:30 då vi bjuder på julmys i form av kaffe, glögg, pepparkakor och adventsbulle.
Välkomna in!

Barn med gran

Julmarknad i Strängnäs

Nu på lördag 10 december är det julmarknad på Gyllenhjelmstorget i Strängnäs mellan kl 10-15. Vi har vårt kontor öppet och vi bjuder på julmys i form av kaffe, glögg, och adventsbulle.

 

Välkomna in!

Barn med gran

Tekniska problem vårt kontor i Strängnäs

Just nu har vi tekniska problem på vårt kontor i Strängnäs. Våra digitala kanaler och personlig service via telefon fungerar som vanligt. Vi ber om överseende med detta och arbetar för att problemet ska vara löst så snabbt som möjligt.

Driftstörning

Bankomat flyttar sina bankomater

Den 9 augusti tar Bankomat bort sina  bankomater i automatrummet på Kungsgatan 5 i Eskilstuna. Istället hänvisar Bankomat till deras nyöppnade Kontantcenter i Gallerian.

Vill ni vet kön på båda? Båda?

Vi byter ut konton som inte längre används

Vi ser kontinuerligt över och förenklar vårt utbud. I detta arbete byter vi ut konton som vi inte längre erbjuder. Om du har ett sådant konto hos oss kan det därför ha ersatts med ett likvärdigt konto. Du har kvar samma kontonummer och tjänster kopplade till kontot. Om du har valt ett eget namn på ditt konto i internetbanken så kommer du inte att märka någon skillnad.

Bankens Obligationsskola

I de här korta utbildningsfilmerna berättar vår kollega Oscar Pettersson vad obligationer är för något och hur handeln med dem fungerar.

Oscar Pettersson

Sjukfrånvaro ger längre svarstider

På grund av sjukdom har vi just nu något längre svarstider för bolånefrågor. Vi ber om ursäkt för detta och gör vårt bästa för att hinna med ditt ärende. Tack för förståelse!

Hållbarhet, geting

Alla ska kunna simma

Eskilstuna Simklubbs vision är att alla i Eskilstuna ska kunna simma. – Tack vare stöd från oss kunde de erbjuda gratis simundervisning till barn i utsatta familjer, alla stadens högstadieelever och även vuxna som inte fått möjlighet att lära sig.

Eskilstuna Simklubb

Vad händer marknaden 2021-10-27

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. – Missa inte nya poddavsnittet där Malin får besök av Sofia Johansson, teamledare för bolån på Sparbanken Rekarne, och Ludwig Gullberg, biträdande kontorschef på Fastighetsbyrån Eskilstuna. Vi får matnyttiga tips om bostadsaffärer – både vid köp och försäljning.

Vad händer på marknaden 2021-09-21

Vad händer marknaden 2021-09-21

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. Missa inte podden där vi pratar med Vanja Engvall på Familjens Jurist.

Vad händer på marknaden 2021-09-21

Banken och Kunskapsfesten

Förutom att vara huvudpartner till Eskilstunas vetenskapsfestival deltar vi på Experimentverkstaden i Munktellmuseet och är värdar för det digitala evenemanget Pengarna och livet - livsviktig kunskap?

Trevlig sommar 2021

Du vet väl att ...

... när vi är lediga kan du alltid använda vår bankapp och Internetbanken som har öppet varje dag, dygnet runt.

Trevlig sommar 2021

Vad händer marknaden 2021-06-24

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. Missa inte podden där vi pratar om säkerhet.

Vad händer på marknaden 2021-06-24

Vad händer marknaden 2021-05-27

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. Missa inte special-podden där vi pratar med Eskilstuna United-spelaren Felica Rogic!

Vad händer på marknaden 2021-05-27

Vad händer marknaden 2021-04-29

Malin och Johan uppdaterar oss om vad som händer på marknaden. Missa inte vår podd-specialare där vi får lära känna Annika Helg, bankens nya vd.

0 kr courtage i mars

Förlängt erbjudande med fritt courtage även för mars månad vid handel med värdepapper i appen och internetbanken.

Detta gäller för kunder i Swedbank och sparbankerna under mars månad. Courtaget justeras automatiskt och kommer att synas i orderbilden. Alla värdepapperstyper och marknader omfattas.

0 kr i courtage i mars

Koll Bostadsläget

Linn Bergström på Sparbanken Rekarne och Robert Hammarström på Fastighetsbyrån ger aktuell information om läget på bostadsmarknaden.

Driftstörning

Vi har just nu tekniska problem med inkommande telefonsamtal.

Vi ber om överseende med detta och arbetar för att problemet ska vara löst så snabbt som möjligt.

Driftstörning

Vad händer marknaden 2021-03-05

Johan Holm, bankens Private Banking-chef, uppdaterar om vad som händer på marknaden. Du kan också lyssna på vår podd om pension, där vår kollega Carola Hållén berättar mer om pensioner, sparande mm.

Vad händer på marknaden 2021--03-05

Koll Bostadsläget

Linn Bergström på Sparbanken Rekarne och Robert Hammarström på Fastighetsbyrån ger aktuell information om läget på bostadsmarknaden.

Bostadsläget 2020-12-08

Välkommen till vår Obligationsskola

I de här korta utbildningsfilmerna får du veta mer om vad obligationer är för något och hur handeln med dem fungerar.

Obligationsskola

Kundundersökning via telefon och webb

Vi är med på en kundundersökning för bankbranschen som genomförs av Svenskt Kvalitetsindex. Företaget som kontaktar dig, på uppdrag av Svenskt Kvalitetsindex, heter PFM Research.

Inga känsliga uppgifter efterfrågas av de som genomför undersökningen och du skall i inget fall lämna ut personnummer, eventuella koder, BankID eller dylikt. Studien beräknas pågå fram till sista augusti.

Klöveräng

Just nu ringer bedragare

Det har kommit till vår kännedom att bedragare ringer bankens kunder och utger sig för att arbeta med den marknadsundersökning som nu SKI genomför på uppdrag av oss.

Vi vill tydligt markera att de som genomför undersökningen aldrig begär att du som kund ska identifiera sig på något sätt. Det innebär att du – inte i något fall – ska lämna ut personnummer, ev. koder eller Bank-ID till den som ringer.

Varning! Banken ringer aldrig upp dig och ber dig logga in.

Välkommen konsert!

Som en del av Coronakampen lanserar Sparbanken Rekarne, tillsammans med Biografbaren, en serie filmade framträdanden med olika Eskilstuna-artister. 

Biografspelningar Coronakampen

Hållbart sparande i oroliga tider

4 juni kl. 12:00 anordnar vi, tillsammans med Swedbank, ett webinar med inriktning på sparande i oroliga tider och hållbarhet. Webinariet sänds på bankens Facebooksida.

Webinar

Johan uppdaterar om marknadsläget

Johan Holm, bankens Private Banking-chef, uppdaterar om vad som händer på marknaden. (Uppdatering 2020-04-22)

Johan Holm och Johanna Tömmervik

Vad händer marknaden? Uppdatering 2020-04-07

Johan Holm, bankens Private Banking-chef, uppdaterar och ger sina tips om hur du kan hantera svängningarna på börsen. 

Johan Holm och Johanna Tömmervik

Vad händer marknaden?

Johan Holm, bankens Private Banking-chef, ger tips om hur du kan hantera svängningarna på börsen.

Johan Holm och Johanna Tömmervik

Kundtidningen Ekon

Läs om kunder, partners och personal. Du kan läsa tidningen direkt i digital form här på hemsidan. Trevlig läsning!

Ekon nr 17

Bankomatbyte i Strängnäs

Den 17-31 januari byter Bankomat AB ut sina insättnings- och uttagsautomater vid vårt kontor i Strängnäs. Under perioden hänvisar vi till Bankomaten på Källgatan 9 för uttag och bankens kontor i Mariefred och Eskilstuna för insättning.

Bankomatbyte

För den börsintresserade

Aktie-TV är en svårslagen informationskälla för dig som är intresserad av aktier, placeringar och fonder. Se programmet som publicerades 13 nov för att få mer koll på marknaden.

Aktie-TV

Just nu ringer bedragare

De uppger sig ringa från Swish och verkar huvudsakligen rikta in sig på äldre kunder. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon  0771-82 70 00 eller besök närmaste bankkontor.

Varning! Swish ringer inte heller upp dig och ber dig logga in.

Just nu ringer bedragare

Vi vill varna för bedragare som ringer och utger sig vara från banken för att se över lån osv. Bedragarna ber också att man ska ha sitt BankID tillgängligt.

Vi vill på alla sätt understryka att banken aldrig ringer upp och ber dig logga in på detta vis. Det finns också uppgifter om liknande upplägg när det handlar om Covid-vaccinationer.

Om någon som har ringt upp dig ber dig identifiera dig med Mobilt BankID är det bara att lägga på luren.

Varning! Banken ringer aldrig upp dig och ber dig logga in.

Ekon från banken

Läs om kunder, partners och personal. Du kan läsa tidningen direkt i digital form här på hemsidan. Trevlig läsning!

Ekon nr 16

Just nu ringer bedragare

För tillfället verkar de rikta in sig på yngre kunder. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor.

Varning! Banken ringer aldrig upp dig och ber dig logga in.

Aktie-TV

Är du intresserad av aktier, fonder, placeringar och vad som händer på marknaden? Se då nya avsnittet av Aktie-TV.

Aktie-TV

Besök av Peter Malmqvist

Peter höll den 14 mars ett föredrag för bankens personal om sina tankar kring konjunktur, ränteläge och börsutveckling. Nu har även du som kund möjlighet att se detta.

Stefan Öhman och Peter Malmqvist

Vad gör vi utan Sven?

I bankens tidning Ekon belyser vår gästskribent, entreprenören och Eskilstunaprofilen Mattias Stjernström, vikten av eldsjälar i civilsamhället.

Mattias Stjernström

Vårt sociala ansvarstagande

Alla måste ju ha en bank. Varför inte välja en bank som ger tillbaka till samhället?
Se filmen om vårt samhällsengagemang!

Varmt om hjärtat logotyp
Kundtjänst

Bokade möten i det nya normala

I den nya vardagen som vi nu är på väg till så kan vi erbjuda dig bokade möten såväl fysiskt, digitalt som via telefon. Välkommen att höra av dig och boka din tid.