Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Inger Timarson

Har du jämfört din gamla bank med oss?

Många har jämfört och är nu privatkunder hos oss. Bli det du med!
Bli kund

Inger Timarson

Just nu

 • Putsad fasad

  Fått brev om kreditupplysning?

  För att följa Finansinspektionens gällande kapitaltäckningsregler och beräkna kreditrisker har Swedbank/Sparbankerna via UC begärt in kreditupplysningar på alla kunder med lån i Swedbank, Swedbank Hypotek och Sparbankerna.

 • Tors bockar

  Bankomaterna i Torshälla stängda

  Uttags- och insättningsautomaterna i Torshälla har varit stängda under en tid utan att Bankomat, som äger och driftar automaterna, har meddelat detta. Stängningen beror på att automatrummet har råkat ut för en vattenskada.

 • Kista

  Pensionssparar du?

  Mer än var fjärde svensk uppger att de kommer ha svårt att klara sig, eller inte klara sig alls, på sin pension. Andelen är ännu högre bland kvinnor. Trots det uppger fyra av tio att de inte sparar privat till pensionen. Läs pressmeddelandet från Swedbank och Sparbankerna.

Tips

 • Flerfamiljshus

  Försäkra ditt boende

  Med våra hemförsäkringar får du ett bra skydd för dina ägodelar både i och utanför hemmet.

 • Kontanter

  Nytt år och nytt sparande

  Ett bra nyårslöfte är att starta ett sparande till buffert eller till något specifikt mål. Vi hjälper dig att välja en sparform som passar dig och dina ekonomiska förutsättningar. Kontakta oss redan idag.

 • Betalkort MasterCard Guld

  Sätt guld på tillvaron

  Med Betal- och Kreditkort MasterCard Guld får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi.

Stäng Skriv ut