Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Inger Timarson

Har du jämfört din gamla bank med oss?

Många har jämfört och är nu privatkunder hos oss. Bli det du med!
Bli kund

Inger Timarson

Just nu

 • Fotboll med banken

  Fribiljetter på kontoren

  Eskilstuna United tar emot tyska Wolfsburg på Tunavallen torsdag 10 november kl 19.00. Fr.o.m. måndag 31 oktober släpper vi fribiljetter på våra kontor. Begränsat antal och först till kvarn gäller.

 • Stolt Mat

  Sörmländsk mat

  Stolt Mat i Sörmland vill informera, inspirera och aktivera alla som ser mat som en viktig utvecklingskraft för länet. Sparbanksstiftelsen Rekarne är en av finansiärerna till projektet. Mer om det här kan du läsa om i kundtidningen Ekon.

 • Bil

  Vad drömmer du om?

  Vi hjälper gärna våra kunder med finansieringen oavsett dina drömmar. Just nu erbjuder vi Privatlån Direkt med en räntesats om 5,85% (2016-10-05) och utan avgift för uppläggning (värde 650 kr).

Tips

 • BankID

  Skaffa Mobilt BankID

  Saknar du Mobilt BankID? Det är enkelt att själv skaffa tjänsten och här kan du se hur du gör.

 • Stol

  Dags för fondbyte?

  När bytte du senast fonder i din premiepension? Vår samarbetspartner Indecap erbjuder Fondguide Premiepension med efterlevandeskydd. Tjänsten är kostnadsfri för dig under 30 år.

 • Swish

  Har du Swish?

  Över 4,5 miljoner har tjänsten Swish. Skaffa det du också och betala i butik, för över och skänk pengar smidigt med din smartphone.

Stäng Skriv ut