Hoppa till textinnehållet

Behandling av personuppgifter

En glad barnfamilj ute i trädgården en sommardag

Vi har lång erfarenhet av att lagra och hantera kunders data och information, som en del av bankverksamheten. Din personliga integritet och att du känner dig trygg med hur vi använder dina personuppgifter är viktigt för oss. Vi skyddar informationen och behandlar den på ett korrekt sätt. Läs mer om hur vi använder dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Dina personuppgifter är viktiga för oss

Dina personuppgifter hjälper oss att hjälpa dig

Dina personuppgifter används för att du på ett tryggt och enkelt sätt kan använda våra produkter och tjänster. Med dina personuppgifter är det möjligt för oss att förstå dina behov bättre, ge snabbare service och erbjuda tjänster anpassade för dig.

Dina personuppgifter är trygga hos oss

Vi behandlar dina personuppgifter på ett korrekt sätt. Kunduppgifter skyddas av banksekretess och hanteras konfidentiellt.

Vi är enkla och tydliga med hur vi hanterar dina personuppgifter

Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar och för vilka ändamål. Du kan ändra vissa av dina uppgifter, godkännanden och val i internetbanken eller i appen, på ditt kontor eller genom att ringa bankens Kundcenter.

Så här tänker vi när det gäller hantering av dina personuppgifter:

Avtal godkännande av foto och film

I samband med olika aktiviteter dokumenterar Sparbanken Rekarne detta ibland med foto och film.  Materialet kan komma att användas i Sparbanken Rekarnes och Sparbanksstiftelsen Rekarnes marknadsföring och kommunikation.
För att vi ska använda det materialet i olika sammanhang behöver vi ditt samtycke.

Länk till avtalet