Meny
Sarina_2000x2000

Rekarnemiljonen 2024 - för ett tryggare samhälle

Någon borde göra något! Kanske är det du? Och vi. Tillsammans.

Nu har vi tillsammans med vår ägarstiftelse lanserat Rekarnemiljonen 2024! Vi vet att det finns många människor där ute med ideér som kan göra samhället till en tryggare plats. Människor som vill göra just något. Berätta om ditt trygghetsinitiativ och ansök om att få ta del av Rekarnemiljonen på rekarnemiljonen.se.

Mynt med växter

Nya räntor från 240530

  • Framtidskonto 2,85%
  • E-sparkonto  1,25%
  • Placeringskonto Företag 2,55%
  • Skogskonton, 3,25% 

Räntan för kontokrediter och reverskrediter för privatpersoner och företag samt bankkortskrediter sänks med 0,25 procentenheter.

 

Johan Nygren

CM-specialist Johan Nygren

Vi har fått en pratstund med Johan Nygren, CM-specialist på bankens företagsmarknadsavdelning.

Puff Tryggaforsakringar

Öka din trygghet med personförsäkringar

Kan du betala lån, hyra och räkningar om du blir arbetslös? Vad händer om du blir sjukskriven? Våra personförsäkringar ökar tryggheten för dig och din familj. 

Digital kundtjänst för företagare

Via vår digitala kundtjänst kan våra företagskunder uträtta det mesta på egen hand – dygnet runt. Se filmen till höger hur tjänsten fungerar!

Skydda dig mot bedrägerier

Bedrägerier på nätet, sms, via samtal och i sociala medier är vanliga. Tänk på att vi aldrig kontaktar dig på mejl, sms eller telefon och ber om personlig information eller att du ska byta ut bankens tjänster. Var försiktig då bedragare ibland använder appar för att få det att se ut som att det är vi, polisen eller ett annat företag som du förmodas vara kund hos. För att minska risken att du blir lurad har vi samlat information om vanliga bedrägerier. Ta del av våra tips!

Oscar Pettersson

Bankens obligationsskola

I de här korta utbildningsfilmerna berättar vår kollega Oscar Pettersson vad obligationer är för något och hur handeln med dem fungerar.

Karl Mersin

Bankens aktieskola

Karl Mersin, vår slipade Private Banker, lär dig mer om aktier och hur du kommer igång att handla med dem.