Ikväll släpper vi höstens upplaga av Aktie-TV, programmet som guidar dig genom vår aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer och bolag som kan vara intressanta att placera i. Precis som vanligt har vi samlat högaktuell information och inspiration om marknaden, aktier, fonder och sparande i ett bredare perspektiv.

Programmet i sin helhet och bonusmaterial kommer publiceras på Aktiellt– Swedbanks samlingsplats för placeringar och sparande- 18.30 ikväll den 11 november.

Höjdpunkter i programmet
• Våra experter benar ut hur Covid-19 påverkar marknaden, konjunkturen och den egna ekonomin, just nu och i ett längre perspektiv.
• Vd:arna för SBB, Bygghemma och BillerudKorsnäs ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i ett antal sektorer.
• Bankens investeringsstrateger utvecklar hur man kan fördela sitt sparande i en marknad som inte är helt lätt att förutse.
• Förvaltare från Robur berättar hur de har agerat i den börsturbulens som har varit under våren och hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Fokus kommer att ligga på teknologi, USA och Europa.

Länk till höstens Aktie-TV (obs- länken blir aktiv 18.30 11 november) https://www.swedbank-aktiellt.se/video/51974802

Läs mer om Aktie-TV