Hos Yogiraj hittar du yogamattor och yogatillbehör tillverkade av giftfria och ekologiska material i en skandinavisk design.

Yogobe erbjuder digitala tjänster för hållbar hälsa och träning. Tillsammans med flera nordiska profiler inom yoga, hälsa och träning erbjuder Yogobe vägledning och över 1700 videor inom allt från yoga, meditation och mindfulness till konditionsträning, funktionell träning och stresshantering.

Hur tar du del av erbjudandet:

Yogiraj: Använd ditt Mastercard Guld och uppge koden MCGULD när du handlar för att ta del av rabatten på www.yogiraj.com.
Yogobe: Skapa ditt konto på www.yogobe.com. Använd ditt Mastercard Guld och uppge koden MCGULD för att få 45 dagars obegränsad tillgång till Yogobe. Efter dessa 45 dagar blir ditt konto inaktivt och du behöver inte göra något för att avsluta din prova-på-period. Ingen prenumeration kommer alltså att sättas igång automatiskt.

Villkor:
*Rabatten gäller ej på kit hos Yogiraj
*Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer
*Detta är ett introduktionserbjudande och gäller dig som inte redan har ett konto hos Yogobe

Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2021 för Yogiraj och 45 dagars yoga och träning på Yogobe och gäller från den dagen du skapar ditt konto. Sista dagen att signa upp sig på Yogobe är 31 mars 2021.