Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Glasskulptur

Lite närmare och personligare

Med Private Banking får du en skräddarsydd förmögenhetsrådgivning.
Läs mer

Glasskulptur

Just nu

 • Picknick-korg

  Dags för picknick och musik

  Nu är det dags för Picnic i Parken; en festival förlagd i Stadsparken i centrala Eskilstuna. Vi erbjuder de 25 första av våra kunder en picknick-korg laddad med läckerheter.

 • Lotten Bergman

  Lotten om de nya akronymerna

  I senaste numret av Ekon kan du läsa vår gästskribent Lotten Bergmans tankar om att det vore dags för initialförkortningar på svenska istället för på engelska.

 • Kontanter

  Ogiltiga sedlar och mynt

  Efter 30 juni 2017 blev de äldre 100- och 500-sedlarna samt de äldre 1-, 2- och 5-kronorna ogiltiga. Mynten kan sättas in på bankkonto fram till och med 31 augusti 2017 och sedlarna fram till och med 30 juni 2018.

Tips

 • Resa

  Ska du ut och resa?

  Med våra tips kan resan bli ännu trevligare. Förse dig med kort, resevaluta och ha koll på koder och telefonnummer. Trevlig resa!

 • Pil

  Skräddarsytt via Garantum

  Vår samarbetspartner Garantum hjälper dig med diskretionär fövaltning. Deras förvaltningsidé är enkel: "Rätt placering vid rätt tillfälle".

 • Betalkort MasterCard Platinum

  Lev livet på dina villkor

  Med betal- och kreditkort MasterCard Platinum får du möjlighet att göra både din vardag och semester precis så bekväma som du vill att de ska vara.

Stäng Skriv ut