Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Säsongskort till Parken Zoo

Parken Zoo stor bild 2018

Succén fortsätter!

Även i år har vi ett förmånligt erbjudande till våra Nyckelkunder och kortkunder om rabatt på säsongskort till Parken Zoo.

Parken Zoo stor bild 2018

Lördagen 24 mars var vi på Tuna Park och med oss hade vi inga mindre än Wilma och Morris.

Det var en lång kö när försäljningen började kl 10 och försäljningen pågick fram till kl 13.. 

Det är samma erbjudande som förra året:

700 kr för vuxna (ordinarie pris 930 kr)

500 kr för barn (ordinarie pris 650 kr)


Erbjudandet gäller endast bankens Nyckelkunder och kortkunder och det är ett begränsat antal säsongskort kopplat till vårt erbjudande. Max fem kort per familj.

Det finns fortfarande några säsongskort kvar och du som inte hade möjlighet att besöka Tuna Park kan skicka din beställning, med antal kort, vuxen/barn, till sparbankenrekarne@parkenzoo.se . Du får sedan ett mail från Parken Zoo om när du kan hämta dina kort.


Tänk på att du måste ta med ditt bank- eller betalkort med Sparbanken Rekarnes logga på; (det är så du visar att du är kund i banken) samt din legitimation som bekräftar att kortet är ditt. Du kan endast betala med aktuellt kort från Sparbanken Rekarne eller med Swish. Ingen kontant betalning.

Ha en trevlig sommar på Parken Zoo!

Vilken annan bank ger mer?

Stäng Skriv ut