Hoppa till textinnehållet

Webbinarium

Välkommen att ta del av våra webbinarier där du får möta våra specialister som ger dig inspiration och kunskap inom sitt område. 


På den här sidan kan du anmäla dig till kommande webbinarier och även ta del av tidigare sändningar. Under de livesända webbinarierna har du möjlighet att ställa frågor direkt till talarna via en chatt.

Aktuella webbinarier

Hur tänker en fondförvaltare - Robur Småbolagsfond Global

Live: 20 januari kl 08.30-09.30

I årets första ”Hur tänker en fondförvaltare” så möter vi Niklas Larsson som förvaltar Robur Småbolagsfond Global som har fem stjärnor i Morningstars rating.

 

Father and baby with a laptop

Data huvudråvaran i framtidens affärer?

Live: 21 januari kl 09.00-10.00

I detta webbinarium så fokuserar vi på framväxten av nya teknologier så som Internet of Things, 5G och AI skapar förutsättningar för nya digitala affärer. Data är på många sätt en huvudråvara i digital affärsutveckling och modeller.

 

Two men at a workplace smiling at each other

Swedbank Economic Outlook

Live: 29 januari kl 09.00-10.00
Årets första upplaga av bankens konjunkturrapport, Swedbank Economic Outlook, presenteras av Andreas Wallström, prognoschef, Cathrine Danin, senior makroekonom och Mattias Persson, chefekonom.

 

A couple looking out over the city.

Bättre koll din ekonomi

Live: 3 februari kl 09.00-09.45
Samtal med Arturo kring frågor som berör coronapandemin och dess påverkan på vår privatekonomi. Samtalet modereras av Eva Trouin.

 

Two women at the checkout in a coffee shop.

Skogswebbinarium Grön och skön politik

Live: 4 februari kl 10.00-11.00
Går skogsutredningens förslag ihop med både ett hållbart privat skogsbruk och skydd av naturvärden? Är svenskt skogsbruk en hållbar investering enligt EU:S nya taxonomi? Påverkar detta möjligheterna till finansiering av skog?

 

Wood worker storage checking tree resource lumber

Aktivt styrelsearbete

Live: 26 januari, 9 februari och 24 mars kl 08.30-10.30
Styrelseutbildning fördelade på tre tillfällen. Utbildningen fokuserar på hur man kommer igång med och utvecklar ett aktivt styrelsearbete.

 

People in an office, talking, standing together.

Se tidigare sändningar av våra webbinarier