Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Inger Timarson

Har du jämfört din gamla bank med oss?

Många har jämfört och är nu privatkunder hos oss. Bli det du med!
Bli kund

Inger Timarson

Just nu

 • Picknick-korg

  Dags för picknick och musik

  Nu är det dags för Picnic i Parken; en festival förlagd i Stadsparken i centrala Eskilstuna. Vi erbjuder de 25 första av våra kunder en picknick-korg laddad med läckerheter.

 • Henrik Buder

  Henrik om nya regler och rutiner

  Om du har eller står i begrepp att skaffa bolån har du säkert märkt att vi på banken blivit ännu noggrannare med att informera om ditt bolåneerbjudande och att kravet på amortering förändrats. Kreditchefen Henrik Buder berättar mer i Ekon.

 • Kontanter

  Ogiltiga sedlar och mynt

  Efter 30 juni 2017 blev de äldre 100- och 500-sedlarna samt de äldre 1-, 2- och 5-kronorna ogiltiga. Mynten kan sättas in på bankkonto fram till och med 31 augusti 2017 och sedlarna fram till och med 30 juni 2018.

Tips

 • Resa

  Ska du ut och resa?

  Med våra tips kan resan bli ännu trevligare. Förse dig med kort, resevaluta och ha koll på koder och telefonnummer. Trevlig resa!

 • Pension

  Har du koll på pensionsparandet?

  Det kan vara väl investerad tid att en gång för alla ta tag i frågan om pensionssparande. Hos oss finns flera rådgivare som kan hjälpa dig hitta rätt. I Ekon får du några svar och idéer.

 • Ungdomar

  Boka tid för att skaffa Ung kund

  Bor du i Eskilstuna och är under 18 år? Nu vill vi att du bokar tid hos oss för att skaffa Ung kund. Enkelt och smidigt och inga köer. Välkommen!

Stäng Skriv ut