Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Bankens julinsamlingar

Bankens insamlingar innan jul har blivit något av en tradition. I år har vi samarbete med Clownclubben och Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell. 

Jul sjukhus

Banken är en av Clownclubbens huvudsponsorer och vi har länge följt deras arbete med glädje och stolthet. Varje vecka besöker de barnkliniken på Mälarsjukhuset och är då ett komplement till all annan vård. De fokuserar inte på sjukdomar utan ser till det friska.

Banken och clownerna har som tradition att sprida lite extra julstämning bland de barn som tvingas tillbringa julen på sjukhus. För att vara med och bidra går du in på deras insamling på varmt och hjärtat och swishar över valfritt belopp. Du kan också skänka pengar via kortbetalning. Pengarna som samlats in används sedan till att köpa in leksaker.

Läs mer om Clowclubbens projekt Jul på sjukhus.

Genom att stötta Clownclubbens insamling gör du det inte bara möjligt för dem att ge behövande barn paket vid julen. Med pengarna de får in kan de även köpa in presenter till sjuka barn i behov av uppmuntran under resten av året.

Ensam julgran söker klappar

Den andra insamlingen är bankens samarbete med Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell. Under parollen Ensam julgran söker klappar samlar vi in paket till människor i närområdet som behöver lite extra magi under högtiden. I år går gåvorna till Eskilstuna Stadsmission, Kvinnojouren Meja samt Svenska Kyrkan.

De nya, hela och rena presenterna lägger du inslagna under granen på banken ända fram till den 19 december. Vid behov kan du märka dem med åldersgrupp och/eller vilka intressen som klappen motsvarar. Till exempel: "God jul till dig som är 3–5 år gammal och tycker om att leka utomhus, önskar Tomten".

Om du skulle råka vara sent ute finns också en gran på hotellet – där kan du lämna julklappar ända fram till den 20 december.