Hoppa till textinnehållet

Arkiv - Bankartiklar

Perseus Karlström

Redan under barndomen stod det klart att Stora Sundby-sonen Perseus Karlström var en naturbegåvning i gång. Vi har med spänning följt hans lovande utveckling, där vi hittar flera rekord och medaljer. 

Chatta med banken

Har du sett att det på vår hemsida finns en chattfunktion där du som kund kan chatta med oss? Vi frågade Örjan Dahl vad för sorts frågor de får i chatten och vad de kan göra för att hjälpa kunderna.

Alla snö

Bland Vilsta skidstations finansiärer finns både banken och Sparbanksstiftelsen Rekarne, som hittills stöttat med 850 000 kr. 

Ställer vi jobbiga frågor?

Ta det inte personligt: det är ett led i vårt arbete med att motverka penningtvätt och terrorfinansiering. 

Ordning och reda

Det som idag är Rekarne Finansutveckling var från början ett projekt för att kunna utveckla Sparbanken Rekarnes interna IT-system. Det dröjde dock inte länge förrän fler av landets sparbanker fick upp ögonen för de skräddarsydda produkterna

Vi miljonsatsar Ung Företagssamhet

Sparbanken Rekarne och Sparbanksstiftelsen Rekarne utvecklar, tillsammans med Sörmlands Sparbank, samarbetet med Ung Företagsamhet Södermanland. De nya insatserna ska göra det möjligt för fler gymnasieelever i Sörmland att utveckla sina entreprenöriella kompetenser.

Jag gillar Sparbanken Rekarne!

”Det jag verkligen uppskattar med Sparbanken Rekarne är allt de gör på ett lokalt plan. Aktörer som banken behövs för att driva Eskilstuna och Strängnäs framåt och ge folk möjligheter att utvecklas och nå sina mål."

Banken och MDH ingår strategiskt samarbete

Sparbanken Rekarne och Mälardalens högskola stärker sitt samarbete genom ett strategiskt avtal för att långsiktigt bidra till en innovativ region.