Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

En dubbelt så god jul

I år har banken två julklappsinsamlingar.

De senaste åren har vi genomfört olika julklappsinsamlingar. Denna gång gör vi det i samarbete med Clownclubben och Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell.

På vårt kontor på Kungsgatan 5 väljer du själv vilken insamling du vill stötta. Kanske rent av båda?

Insamlingen börjar den 1 december och senast den 17 december behöver vi ha julklapparna.

För insamlingar i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers Styckebruk – läs mer här.

Jul med ClownClubben

Gladare jul med clowner

Banken är en av Clownclubbens huvudsponsorer och vi har länge följt deras arbete med glädje och stolthet. Varje vecka besöker de barnkliniken i Eskilstuna och är då ett komplement till all annan vård; de fokuserar inte på sjukdomar utan ser till det friska.

Paketen som vi samlar in gör så att clownerna kan sprida lite extra julstämning bland de barn som tvingas spendera julen på sjukhus.

De nya, hela och rena gåvorna som du vill få med i Clownclubbens tomtesäck lämnar du på vårt kontor på Kungsgatan 5 i Eskilstuna, fram till den 17 december.

Jul med ClownClubben
Jul

Ensam gran söker julklappar

Årets andra insamling går till den ensamma granen; paket till barn och ungdomar i Eskilstuna som annars kanske inte skulle få någon julklapp.

De nya, hela och rena presenterna lägger du inslagna under granen på banken ända fram till den 17 december. Vid behov kan du märka dem med åldersgrupp och flicka/pojke.

Om du skulle råka vara sent ute finns också en gran på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell – där kan du lämna julklappar ända fram till den 22 december.

Jul
Stäng Skriv ut