Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi gör skillnad

Sparbanken Rekarne

Alla behöver en Sparbank

Det som kännetecknar sparbanksidén är det stora samhällsansvaret för bygden. Det är vi stolta över och därför för vi traditionen vidare.

Sparbanken Rekarne

Vi har våra rötter i sparbanksrörelsen sedan 1827. Det som kännetecknar sparbanksidén är det stora samhällsansvaret för bygden. Det är något som vi tycker är viktigt och som vi vill fortsätta med. Vi vill helt enkelt göra skillnad.

Positiv kraft

Vi vill verka som en positiv kraft i Eskilstuna och Strängnäs kommuner. Det är både en del i vår affärsidé och en del av våra historiska grundtankar. Därför tar vi en aktiv del i samhället, både på egen hand och i samverkan med Sparbanksstiftelsen Rekarne.

Lokal bank

Vi är mycket stolta över att vara en lokal bank som bryr sig om och gör skillnad. Det är du som kund som ger oss den möjligheten och förhoppningsvis är du som kund lika stolt över att vara kund i Sparbanken Rekarne.

Elitidrott

Det är inom elitidrotten som Sparbanken Rekarne visar sitt engagemang. Vår hälftenägare, Sparbanksstiftelsen Rekarne, bidrar inom andra områden; näringsliv, forskning och utbildning, breddidrott och kultur.

Stäng Skriv ut