Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Robot

Har du jämfört din gamla bank med oss?

Många har jämfört och är nu företagskunder hos oss. Bli det du med!
Bli kund

Robot

Just nu

 • Containrar

  Nytt nummer av Ekon ute nu

  Nu finns ett nytt fräscht nummer av vår kundtidning Ekon på kontoren och här på hemsidan i digital form. Har du missat de tidigare numren finns de också på hemsidan. Trevlig läsning!

 • Räkningar

  Oro för regler och personalkostnader

  Kostnader för personal och krångliga regler oroar svenska företagare. Det visar en undersökning som Novus gjort på uppdrag av Swedbank och Sparbankerna bland 2 500 företag med upp till 49 anställda.

 • EU

  Val runt om i Europa

  Under 2017 går ett antal länder i Europa till valurnorna. De potentiella effekterna för EU-samarbetet och för ländernas ekonomiska politik är stora. Finansmarknaderna följer därför valen noga.

Tips

 • Händer

  Är du en av många UF-företagare?

  Vi har de tjänster och produkter ditt UF-företag behöver, så du kan sköta företaget på ett smidigt och proffsigt sätt. Få tips och skaffa UF-paketet redan idag.

 • Denis Suljanovic

  Vi är banken med egna jurister

  Denis hjälper dig med den viktiga affärsjuridiken och att ha koll på företagets juridiska frågor. Kontakta honom redan idag.

 • Glasfasad

  Ta hjälp av Portfolio Försäkra

  Har du träffat försäkringsrådgivarna på vårt dotterbolag Portfolio Försäkra? De erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån ditt specifika behov.

Stäng Skriv ut