Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Robot

Har du jämfört din gamla bank med oss?

Många har jämfört och är nu företagskunder hos oss. Bli det du med!
Bli kund

Robot

Just nu

 • Picknick-korg

  Dags för picknick och musik

  Nu är det dags för Picnic i Parken; en festival förlagd i Stadsparken i centrala Eskilstuna. Vi erbjuder de 25 första av våra kunder en picknick-korg laddad med läckerheter.

 • Ann Nyström och Kalle Sandberg, Viaduct

  En naturlig del i bankens IT-arbete

  Viaduct AB är ett lokalt IT-bolag som med tiden utvecklats till en naturlig del i Sparbanken Rekarnes interna IT-arbete. Förutom lösningar för effektivisering av bankens verksamhet är de också nöjda kunder. I Ekon kan du läsa mer om det framgångsrika företaget.

 • Örjan Gustafsson, Mavab

  Ett litet globalt företag

  Även om Mavab AB har starka lokala kopplingar till såväl Mariefred som Torshälla levererar de produkter till fjärran länder, bland annat Nepal. Möt företagets VD Örjan Gustavsson i senaste numret av Ekon.

Tips

 • Kikare

  Ta hjälp av Portfolio Försäkra

  Har du träffat försäkringsrådgivarna på vårt dotterbolag Portfolio Försäkra? De erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån ditt specifika behov.

 • Händer

  Är du en av många UF-företagare?

  Vi har de tjänster och produkter ditt UF-företag behöver, så du kan sköta företaget på ett smidigt och proffsigt sätt. Få tips och skaffa UF-paketet redan idag.

 • Denis Suljanovic

  Vi är banken med egna jurister

  Denis hjälper dig med den viktiga affärsjuridiken och att ha koll på företagets juridiska frågor. Kontakta honom redan idag.

Stäng Skriv ut