Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Aktuellt

Flicka sitter på en blå boll

Sparbanken Rekarne stödjer Clownclubben med 100 000 kr

Varje vecka besöker sjukhusclownerna barnkliniken i Eskilstuna. Clownen är en kontrast och ett komplement till all annan vård och fokus är inte på det »sjuka« utan att se till det friska. Om »clownmedicin« kan skapa skratt, vilket det ofta gör, så sägs ju att skratt läker!! Sparbanken Rekarne stödjer ClownClubbens verksamhet med 100 000 kr.

Flygplan

Ska du ut och resa?

Här får du tips inför din utlandsresa. Det kan handla om att ha rätt kort till resan, kanske flera kort och att fixa resevaluta. Men det kan också vara bra att se till att du har rätt tjänster och ha koll på personliga koder för att kontakta oss om du behöver vår hjälp. Trevlig resa!

Cykel på stranden

Ha banken på fickan i sommar

Har du upptäckt Mobilbanken ännu? Med Mobilbanken kan du sköta dina bankärenden när och var du vill. Från stranden eller hemma. Skaka fram saldo, spontanspara och betala räkningar med OCR-skannern. Allt för en skön och lat sommar!

Någon som dyker ner i vattnet

Semestertider! Har du reseförsäkring?

Känn dig säker på resan och se till att ha ett bra skydd. Genom våra hemförsäkringar Hem BAS och PLUS samt våra kort får du ett utökat reseskydd.

Hitta bästa räntan

Framtidskonto

0,35%

Fasträntekonto
3 mån -
5 år
Ränta 2014-07-08
Läs mer om villkoren

.
1,50 -
2,70%

Bolån 3 mån
Ränta 2014-07-07

2,44%

Nya Medlemslånet

5,60%

Stäng Skriv ut