Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Kundmöte

Just nu

 • Flaggor

  Ändrade öppettider

  Onsdag 4 maj, dag före Kristi himmelfärds dag, har kontoret på Kungsgatan 5 i Eskilstuna och kontoret i Mariefred öppet till kl 15.00. Telefonbanken har öppet som vanligt till kl 20.00. Trevlig helg!

 • Skylt

  Begränsad entré

  Som du säkert vet och redan sett byggs det om på Kungsgatan i Eskilstuna. Det innebär att entrén till kontoret på Kungsgatan 5 kan vara begränsad till endast en ingång. Vi ber om överseende med det och hoppas att det inte blir besvär för dig som besöker oss.

 • Mats Bengtsson, VD

  Inte tillräckligt lokalt

  Vi är en lokal bank och vårt verksamhetsområde är Eskilstuna och Strängnäs kommuner. Vår verklighet är långt ifrån Panamadokument och brevlådeföretag.

Tips

 • Miniräknare

  Deklarationstips

  Vi påminner om att senast den 2 maj ska din deklaration vara inlämnad till Skatteverket. Här får du några tips i sista stund.

 • BankID

  Enklare deklaration

  Med Mobilt BankID kan du deklarera mycket enklare än du gjort tidigare. Dessutom har du alltid med dig tjänsten i din smartphone och perfekt för inloggning i Mobil- och Internetbanken.

 • Kontanter

  Pensionssparar du?

  Avdragsrätten för privat pensionssparande tas bort i år. För att undvika dubbel- beskattning behöver du byta sparform för ditt fortsatta sparande.

Stäng Skriv ut